2024-04-03

INNOLINQ – Sätter ny standard på CEE-don

I mer än 60 år har Bals producerat CEE-don och ligger i framkanten gällande form, funktion, design och har en utmärkt kvalitet med tillverkning i Tyskland.  Donen är robusta, tåliga, snabbmonterade och väldigt smidiga att använda.
Med Bals nya CEE-don i serien INNOLINQ har man tagit utvecklingen ett steg längre. INNOLINQ-serien är gjorda av återvinningsbara material och är helt och hållet blyfria. Produkterna är förbättrad på många punkter och du känner det i varje detalj – ny design, förbättrad ergonomi, maximal stabilitet, större kontaktytor samt minskade plugg- och dragkrafter.
CEE-donen finns som stickproppar, skarvuttag, vägguttag och väggintag. Till att börja med finns 3- och 5-poliga don och i både 16A och 32A. I Bals sortiment finns självklart andra varianter med antalet poler och högre märkström.  
Bild1.png
100% blyfritt -  hållbar produktion och framtidssäkrad
INNOLINQ-serien innehåller inget bly eller andra farliga ämnen för miljön eller hälsan samt tillverkas av endast återvinningsbara material.

Helt ny design
Med INNOLINQ har Bals förbättrat sin pålitliga snabbanslutning QUICK-CONNECT, används sig av MULTI-GRIP för att klara ett brett kabelspann och samtidigt få en integrerad dragavlastning samt förbättrat produkten med den nya KONTEX-ULTRA tekniken. Du känner det i varje detalj – nya designen, förbättrad ergonomi, maximal stabilitet, större kontaktytor samt minskade plugg- och dragkrafter.
Bild2.png

Säker anslutning
INNOLINQ med QUICK-CONNECT garanterar en säker anslutning och är tack vare fjäder anslutningstekniken motståndskraftig mot vibrationer och temperaturväxlingar. Terminalen låser visuellt och hörbart när man trycker in den avskalade ledaren där, vilket säkerställer en tillförlitlig och permanent anslutning.
Bild3.png
Förbättrad ergonomi
De förbättrade konturerna av höljet och kabelgenomföringen förenklar hanteringen och erbjuder ett perfekt grepp i alla situationer. Ett bra placerat tumgrepp förenklar öppningen av kontaktlocket ytterligare. 

Bild4.jpg
För tuffa miljöer
CEE-don ska kunna motstå extrema mekaniska, termiska och kemiska påfrestningar. INNOLINQ tillverkas av utvalda, återvinningsbara och ändå extremt hållbara material, vilket ger maximal livslängd och pålitlighet. 

Bild5.png


Skruvlös installation
Installera utan verktyg tack vare QUICK-CONNECT anslutningstekniken. Så enkelt är det – skruva av höljet, mata anslutningskabeln genom den öppna kabelgenomföringen, för in de skalade ledarna i de öppna terminalerna och lås på plats med ett enkelt klick. Dra åt kroppens delar och kabelgenomföringen ordentligt och sen är det klart!

Bild6.png


Nedan finner du länkar till vår hemsida för mer information om våra CEE-don samt INNOLINQ produkter: 
https://www.rutab.se/produkter/cee-don

Stickproppar INNOLINQ: https://www.rutab.se/produkter/cee-don/stickproppar/stickpropp-blyfri-quick-connect
Skarvuttag INNOLINQ: https://www.rutab.se/produkter/cee-don/skarvuttag/skarvuttag-blyfri-quick-connect
Vägguttag INNOLINQ: https://www.rutab.se/produkter/cee-don/vagguttag-paneluttag/vagguttag-blyfri-quick-connect
Väggintag INNOLINQ: https://www.rutab.se/produkter/cee-don/vaggintag-panelintag/vaggintag-blyfri-quick-connect
Paneluttag rakt: https://www.rutab.se/produkter/cee-don/vagguttag-paneluttag/rakt-paneluttag-quick-connect
Paneluttag vinklat: https://www.rutab.se/produkter/cee-don/vagguttag-paneluttag/vinklat-paneluttag-quick-connect